Casa Sant Andreu de Bancells - Vilanova de Sau

ADREÇA: Veïnat de Sant Andreu de Bancells, casa, s/n (GPS: 41.934750, 2.446750)
POBLACIÓ: Vilanova de Sau
CODI POSTAL: 08519
TELÈFON: 608942763 - 93 103 89 93
E-MAIL: (Necessites javascript per veure aquest correu-e) 
WEB: http://ruralguilleries.cat/

És l'antiga casa parroquial de Sant Andreu de Bancells, pertany al municipi de Vilanova de Sauentre les comarques d'Osona i la Selva, al cor de les Guilleries. A 927 m d'altitud, en la zona protegida de l'Espai Natural de les Guilleries –Savassona. Ens permet gaudir de paisatges, amb vistes al Montseny, Pedraforca, Tavertet, al Far i part dels Pirineus al fons.

Actualment, la casa s'ha reformat per adequar-la a la normativa vigent sobre cases rurals, però s'han respectat les estructures i elements originals, procurant que la comoditat actual i la modernització fos respectuosa amb l'entorn i l'antiguitat de la casa i alhora oferir espais càlids i acollidors. La casa i l'entorn el fareu sempre vostre, tant si veniu en parella, amb criatures o amb la colla. És un indret per descobrir, per anar buscant racons i paisatges. Tenim jocs exteriors, una bassa /piscina, també jocs de taula, i intentem fer una bona cuina, és una de les nostres aficions.

Sant Andreu de Bancells és, un indret idoni per descansar i gaudir del paisatge i de l'entorn. És adequat per fer passejades en bicicleta, a peu, a cavall o amb cotxe per les diferents rutes i camins, o per llegir, dibuixar, pintar, descansar i no fer res, que ja és molt. És un lloc on es pot trobar la tranquil·litat dels boscos, la calma i serenor dels espais oberts amb el cel i les muntanyes a tocar. Les diferents estacions, amb els seus colors i matisos, amb les llums i els tons, les olors i els sons, fan que el paisatge es transformi i cada racó sembli que sigui el primer cop que el veieu. Hi teniu una mica de tot: pluja, vent i neu, tempestes i dies clars, i a l'estiu calor quan toca per poder-nos remullar, però fresqueta al vespre per dormir plàcidament. Hi trobareu bolets, cireres d'arboç, móres i herbes remeieres segons l'època de l'any, i també podreu anar a les festes de les poblacions veïnes d'Osona o la Selva. Visitar nuclis amb valor històric, arquitectònic o cultural i també fer rutes gastronòmiques. S'hi poden fer activitats de caire diferent, com piragüisme al pantà o seguir un circuit acrobàtic per damunt dels arbres a prop del Coll del Revell... Us donarem tota la informació que necessiteu per poder organitzar l'estada al vostre gust.