Encara no teniu el Carnet de la Ruta del Ter? Feu la ruta, segelleu-lo i entreu en el sorteig!!!

ON ES POT TROBAR EL CARNET?

De manera gratuïta:

1. Als establiments col·laboradors i Oficines de Turisme que trobeu al llarg de la Ruta del Ter. 
2. A les seus del Consorci del Ter de Manlleu i Salt.
3. Descarregant-lo i imprimint, clicant aquí.

COM FUNCIONA?

Segelleu-lo als establiments col·laboradors i a les Oficines de Turisme que trobeu al llarg de la Ruta del Ter. Els reconeixereu amb un adhesiu identificador i podeu consultar la llista de col·laboradors aquí i al document adjunt.

Hem dividit la ruta en 3 trams: Ulldeter-Montesquiu, Montesquiu-Susqueda i Susqueda-la Gola del Ter. Dins cada tram hi ha unes caselles buides, que són l’espai on s’ha d’incloure el segell. 

I DESPRÉS?

Un cop aconseguit aquest repte, envieu-nos per correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) una fotografia del Carnet de la Ruta del Ter amb les corresponents caselles segellades juntament amb les vostres dades personals.

Rebreu un DIPLOMA personalitzat que acredita que heu realitzat la Ruta del Ter, i un número per participar en el SORTEIG d’una estada en establiments de la Ruta del Ter. Sobretot guardeu el carnet original, el Consorci del Ter us el pot demanar en cas que es requereixi valorar la fiabilitat.

Proper sorteig: 24 de juliol de 2024 a les 10 del matí a la seu administrativa del Consorci del Ter a Manlleu.

IMPORTANT!!! AMPLIEU LA INFORMACIÓ DELS ESTABLIMENTS COL·LABORADORS PER SEGELLAR EL CARNET I LES BASES DEL CONCURS, A L´ARXIU ADJUNT O CLICANT AQUÍ.