Estiu 2021
Imatge del Carnet de la Ruta del Ter
27/01/2022

El sorteig serà el juliol i el dia s’anunciarà a la pàgina web de la Ruta del Ter

El Consorci del Ter ha posat en marxa una nova edició del sorteig del carnet de la Ruta del Ter que permet, enguany, guanyar un pack d’activitats al riu Ter entre tots els carnets rebuts i segellats correctament fins el dia abans del sorteig a les 12 del migdia. El dia exacte, del mes de juliol, s’anunciarà a la pàgina web de la Ruta del Ter amb una antelació mínima d’un mes. Els regals són gentilesa dels establiments col·laboradors.

El pack d’aquesta edició 2022 inclou:

-          Un viatge d’anada i tornada per a dues persones amb el telecadira Jordi Pujol de Vallter 2000 (Setcases) durant la temporada d’estiu 2022.

-          Una visita guiada per a dues persones al Conjunt Monàstic de Santa Maria de Ripoll.

-          Dues entrades al Museu Etnogràfic de Ripoll.

-          Dues baldufes del Museu de la Torneria de Torelló.

-          Una ampolla de vidre reutilitzable del Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí, que també convida a visitar el museu.

El carnet de la Ruta del Ter es pot trobar en el fulletó de la Ruta del Ter (disponible en oficines de turisme del llarg del traçat i establiments col·laboradors) o també te’l pots descarregar a Internet, aquí (a la pàgina web, www.rutadelter.cat podràs consultar les bases del sorteig i el seu funcionament).  Els participants que envien el carnet segellat, també reben un diploma acreditatiu d’haver realitzat la Ruta.