Carnet Ruta del Ter, descarregable
27/10/2020

Teniu temps de segellar els carnets fins el 21 de juliol de 2021 a les 2 del migdia

El Consorci del Ter ha posat en marxa una nova edició del sorteig del carnet de la Ruta del Ter que permet guanyar un pack d’activitats al riu Ter entre tots els carnets rebuts i segellats correctament des d’aquest estiu i fins el 2021. En concret, el sorteig tindrà lloc el proper 22 de juliol. Els regals són gentilesa dels establiments col·laboradors.

El pack d’aquesta edició inclou:

-       Un val per un forfet doble (2 forfets) d’anada i tornada al telecadira de Vallter 2000 (Setcases) durant la temporada d’estiu 2021.

-       Regal de dos llibres “El Quadern del fill” i “Sobresalt” gentilesa del Museu de l’Aigua de Salt, que també convida a visitar les instal·lacions del museu (entrada gratuïta sempre) ubicat a la Factoria Cultural Coma-Cros.

-       Val per un descens per a 2 persones amb Kayak del Ter entre Colomers i Verges (caiac doble). Serà vàlid fins el 31 d’agost de 2021.

El carnet de la Ruta del Ter es pot trobar en el fulletó de la Ruta del Ter (disponible en oficines de turisme del llarg del traçat i establiments col·laboradors) o també te’l pots descarregar a Internet, aquí (a la página web, www.rutadelter.cat, podràs consultar les bases del sorteig i el funcionament del carnet).