Vallter 2000 - Setcases

ADREÇA: Pla de Morens, s/n
POBLACIÓ: Setcases
CODI POSTAL: 17869
TELÈFON: 972 136 057
FAX: 972 136 136
E-MAIL: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)
WEB: www.vallter2000.com

Vallter 2000 es troba en un cercle d\'origen glacial (cercle de Morens – Ull de Ter), a la zona més oriental del Pirineu (Girona), a la comarca del Ripollès i dins el terme municipal de Setcases. Es tracta d’una estació acollidora i familiar, amb gairebé 35 anys d\'activitat com a pista d\'esquí.

Envoltada de cims (alguns d\'ells sobrepassen els 2.800 m), la base de l\'estació està situada a 2.000 m d\'altitud sobre la vall del riu Ter. La seva privilegiada situació geogràfica permet contemplar una panoràmica única i excepcional. Des de la cota 2.535 m es divisa la badia de Roses i el cap de Creus (Costa Brava).

Aquesta situació la converteix en lloc ideal per la pràctica de l\'esport de muntanya a l’aire lliure: esquí de muntanya, raquetes, bakcountry ski, camps de neu, tallers de nivologia, esquí alpí, snowboard, freeride, descens amb trineu o descens amb tubby.

Aquest any l’estació aposta per una nova oferta que combina l\'ascens amb el descens, el concepte “Puja & Baixa”. Això la converteix en la destinació ideal per passar el dia als visitants que venen de Girona i Barcelona, per la seva proximitat.

La gran varietat d’activitats i serveis permet poder gaudir d\'una excel·lent experiència a Vallter.