Vallter 2000 - Setcases

ADREÇA: Pla de Morens, s/n
POBLACIÓ: Setcases
CODI POSTAL: 17869
TELÈFON: 972 13 60 57
E-MAIL: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)
WEB: www.vallter2000.cat

 

Amb més de 40 anys d’activitat com a pista d’esquí, Vallter 2000 es troba en un cercle d’origen glacial (cercle de Morens - Ull de Ter), a la zona més oriental del Pirineu, a la comarca del Ripollès i dins el terme municipal de Setcases, al bell mig de cims que sobrepassen els 2.800m d'altitud i amb la base a 2.000 m.

A la comarca del Ripollès i dins el terme municipal de Setcases, Vallter és un lloc ideal per a la pràctica dels esports de muntanya a l'aire lliure. La seva bona ubicació permet gaudir d'altres activitats com senderisme, tota mena de rutes i circuits per la vall, a peu i en bicicleta, visitar el naixement del riu Ter amb el Telecadira...

La seva privilegiada situació geogràfica al nord dels Pirineus permet també contemplar una panoràmica única i excepcional, ja que des de la cota 2.535m es divisa la badia de Roses (Costa Brava). A més, la seva proximitat amb Girona permet poder anar a l'estació amb un trajecte breu i improvisat.

La gran varietat d'activitats i serveis permeten gaudir d'una excel·lent experiència a Vallter i, a més, els seus preus ho fan possible per a tots els públics.