CicloTurisme - Girona

ADREÇA: C/ Santa Eugènia, 11 (Davant de la "Plaça Poeta Marquina")
POBLACIÓ: Girona
CODI POSTAL: 17005
TELÈFON: 972 221 047
E-MAIL: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)
WEB: www.cicloturisme.com

Cicloturisme i Medi Ambient és una agència de viatges especialitzada en rutes i viatges en bicicleta i a peu ubicada a Girona ( Registre de Turisme de la Generalitat de Catalunya nº GCMD-000547 ). Organitzem rutes per les comarques gironines i viatges per diferents regions d’Espanya i d’Europa. Cicloturisme i Medi Ambient és una agència de viatges fundada per Empar Vaqué el 1996, pionera en la creació de rutes de cicloturisme a Catalunya.

Cicloturisme s'ha consolidt com a agència de viatges receptiva, de clients provinents d’altres països d’Europa, Estats Units, així com també catalans. Més recentment, han ampliat la seva gestió amb la tasca d’agència de viatges emissora, oferint als clients catalans propostes per a viatjar arreu d’Europa.

Actualment, Cicloturisme compta amb la nova direcció d’Eduard Kirchner. Com a equip, continuen la tasca feta fins ara, impulsant noves rutes amb noves activitats i temàtiques. També obren la seva activitat a un tipus de vacances més esportives, organitzant estades de bicicleta de carretera i natació a aigües obertes, entre d’altres.

També disposen de lloguer de bicicletes (cicloturisme, de carretera, BTT, per infants, tàndem...) així com accessoris.