CAT Can Guetes - Ripoll

ADREÇA: Pàrquing Can Guetes s/n, Carretera C-26, Km. 126
POBLACIÓ: Ripoll
CODI POSTAL: 17500
TELÈFON: 972 718 001 / 618 389 923
E-MAIL: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)
WEB: http://cat.fundaciomap.org/lloguer-de-bicicletes/

El CAT Can Guetes es troba ubicat en un punt estratègic de Ripoll, just al Km 0 de les Vies Verdes dels Pirineus, convertint-se en el punt de partida per realitzar qualsevol excursió, ruta, passejada… ja sigui  a peu o en bicicleta.

Gràcies a aquesta privilegiada ubicació, posem al teu abast un servei de lloguer de bicicletes amb models per adults i per petits:

 

 

Megamo - La BTT

Megamo – La BTT

Pels que desitgin realitzar excursions en bicicletes, poden arribar fins a Ripoll amb tren i desplaçar-se fins al CAT Can Guetes a peu (10 minuts). Podeu consultar els horaris de tren clicant aquí. Pels que es desplacin amb cotxe o autocaravana, poden estacionar a l’ampli aparcament de Can Guetes, enmig del qual hi trobaran el CAT. Un pàrquing que disposa de 6 places per autocaravanes, amb zona d’abocament d’aigües brutes, una presa d’aigua i una zona de pícnic propera.

 Lloga una bicicleta de muntanya MEGAMO!

Disposem d’un ampli ventall de mountain bikes per a adults i per a nens/es.

I si desconeixes la comarca i tens ganes de fer un ruta amb BTT espectacular, consulta les rutes existents a:
– http://www.elripolles.com/que-vols-fer/rutes-btt/11.html
– http://www.viesverdes.cat

Al CAT t’oferim la possibilitat de llogar la teva bicicleta de muntanya, ja sigui per unes hores o per uns dies. Consulta les tarifes i fes la teva reserva trucant al 972.71.80.01 o enviant un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Aquestes bicicletes de muntanya estan elaborades pel Centre Especial de Treball ASTRES. Per a més informació sobre aquest centre, consulteu la web www.megamodirect.com.

També disposen de Servei de Transfer.