Juliol 2023
Pack sorteig carnet Ruta del Ter
28/07/2023

Jaume Soler de Roda de Ter ha estat el guanyador d'un pack d’una estada, activitat i productes al riu Ter entre tots els carnets de la Ruta del Ter rebuts i segellats correctament des de l’últim sorteig, el juliol passat, i fins aquest 19 de juliol a les 2 del migdia. El sorteig va tenir lloc el 20 de juliol a la seu administrativa de Manlleu, en un acte públic.

El pack d’aquesta edició incloïa:

- Estada a la casa rural Can Jepet de la Cellera de Ter.

- Invitació per a 2 persones a la visita guiada "Bocins d’història" de Verges del Centre de Visitants Verges 50.

- Dues baldufes del Museu de la Torneria de Torelló.

- Una ampolla de vidre reutilitzable del Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí, que també convida a visitar el museu.

- Obsequi dels llibres "Petjades del Ter" i "El Ter. Dits i fets del transvasament".

- Productes de marxandatge de l’Oficina de Turisme de Girona.

El carnet de la Ruta del Ter es pot trobar en el fulletó de la Ruta del Ter (disponible en oficines de turisme del llarg del traçat i establiments col·laboradors) o també te’l pots descarregar a Internet, aquí (a la página web, www.rutadelter.cat, podràs consultar les bases del sorteig i el funcionament del carnet).