17/01/2023

Es va organitzar en el marc de la Carta Europea de Turisme Sostenible per renovar l'estratègia turística comarcal i iniciar el procés d'adhesió d'empreses turístiques

El 16 de gener la tècnica de comunicació i sensibilització del Consorci del Ter, Lídia Traveria, va assistir al Fòrum de Turisme del Ripollès a la seu del Consell Comarcal, a Ripoll, on es van presentar les principals accions portades a terme l'últim any en el marc del Programa d'Actuacions de la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) del Ripollès, tant pel Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser, com per l'Agència de Desenvolupament del Ripollès i el propi Consell Comarcal en matèria de turisme. També es van presentar els reptes per aquest any amb la renovació de la CETS que inclourà un nou Programa d'Actuacions comarcal 2024-2028 i l'inici de la Fase II de la Carta Europea de Turisme Sostenible del Ripollès que inclou l'adhesió d'empreses turístiques. En la trobada hi van particiapr nombrosos actors del sector públic i privat de la comarca.

La Carta Europea de Turisme Sostenible és el projecte turístic comú de la comarca del Ripollès, liderat pel Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser, per a evolucionar cap a ser un destí de turisme sostenible.