22/12/2022

L'onzena edició de la prova no competitiva pel traçat de la Ruta del Ter tindrà lloc el 10 de juny

Els organitzadors de l'onzena edició de la Ter Bike Experience, el Club Open Natura i Tracks Tour, ja han obert les inscripcions per a la propera edició que tindrà lloc el dissabte 10 de juny. Es tracta d'una marxa ciclista de resistència -no competitiva- i promoguda pel Consorci del Ter. 

La Ter Bike Experience transcorre al llarg del riu Ter en un sol dia, seguint el traçat de la Ruta del Ter, des del seu naixement, a Setcases, fins a la desembocadura, a Torroella de Montgrí-l'Estartit. La prova, de 205 quilòmetres, és un repte de superació i companyonia que sortirà de Setcases a les 7 del matí. A més, igual que en les últimes edicions, hi haurà dues sortides més; una des de Manlleu, de 126 quilòmetres, i una altra des de Girona, de 55 quilòmetres. L'arribada serà, en tots els casos, al Càmping Castell Montgrí a la Gola del Ter.

Les inscripcions es poden fer aquí.