Nova tanca a Ripoll al pas de la Ruta del Ter
Millora senyalització Baix Ter
Retirada de 8 peus de pollancre
12/12/2022

Aquest any s’han portat a terme diferents actuacions de millora de la Ruta del Ter amb finançament de la Diputació de Girona després que els serveis tècnics, realitzant repàs de l’itinerari, detectessin algunes mancances sobre el terreny en el seguiment del traçat.

En concret, al Ripollès s’han senyalitzat adequadament alguns trams, adaptant-se a les noves infraestructures del territori i s’han instal·lat dues noves banderoles al terme municipal de Sant Joan de les Abadesses, just abans de travessar el pont del Reixac. També a Ripoll s’han col·locat 18 metres lineals de tanca texana en el pas de la ruta per sobre un canal i s’han talat vuit peus de pollancre que suposaven perill de caiguda al pas de ciclistes i senderistes.

A la Selva i al Gironès s’han renovat plaques i adhesius de seguiment de la Ruta del Ter i al tram baix, entre Girona i la Gola del Ter, als termes municipals de Sant Julià de Ramis, Cervià de Ter, Sant Jordi Desvalls, Foixà, Jafre, Verges i Ullà, s’han contractat algunes actuacions de millora amb la instal·lació de 8 noves pilones, ja que alguns trams en cruïlles, el seguiment de l’itinerari podia crear confusió. A Foixà també s’ha col·locat una banderola indicativa.

D’altra banda, comentar, que a Osona es disposa d’un projecte de millora de la senyalització redactat per la Diputació de Barcelona que s’encarregarà d’executar-lo durant el primer semestre de l’any que ve.