02/12/2021

La desena edició de la prova no competitiva pel traçat de la Ruta del Ter tindrà lloc l'11 de juny

Els organitzadors, el Club Open Natura i Tracks Tour, ho tenen tot a punt per la X edició de la Ter Bike Experience que tindrà lloc el proper 11 de juny. Les inscripcions ja estan obertes per aquesta marxa ciclista de resistència -no competitiva i promoguda pel Consorci del Ter-. La Ter Bike Experience transcorre al llarg del riu Ter en un sol dia, seguint el traçat de la Ruta del Ter, des del seu naixement, a Setcases, fins a la desembocadura, a Torroella de Montgrí-l'Estartit. La prova, de 205 quilòmetres, és un repte de superació i companyonia que sortirà de Setcases a les 7 del matí. A més, igual que en les últimes edicions, hi haurà dues sortides més; una des de Manlleu, de 126 quilòmetres, i una altra des de Girona, de 55 quilòmetres. L'arribada serà, en tots els casos, al Càmping Castell Montgrí a la Gola del Ter.

Les inscripcions es poden fer aquí.