Estiu 2021
Imatge del Carnet de la Ruta del Ter
22/07/2021

El sorteig ha tingut lloc el 22 de juliol la seu administrativa de Manlleu i s'ha pogut seguir en directe per l’Instagram del Consorci

Cèlia Junqueras ha estat la guanyadora d'un pack d’activitats al riu Ter entre tots els carnets rebuts del carnet de la Ruta del Ter i segellats correctament des de l’últim sorteig, el juliol passat i fins el 21 de juliol a les 2 del migdia. El sorteig ha tingut lloc el 22 de juliol a la seu administrativa de Manlleu, en un acte públic, i que s'ha pogut seguir en directe per l’Instagram del Consorci del Ter (@consorcidelter).

Els regals són gentilesa dels establiments col·laboradors. El pack d’aquesta edició inclou:

-       Un val per un forfet doble (2 forfets) d’anada i tornada al telecadira de Vallter 2000 (Setcases) durant la temporada d’estiu 2021.

-       Regal de dos llibres “El Quadern del fill” i “Sobresalt” gentilesa del Museu de l’Aigua de Salt, que també convida a visitar les instal·lacions del museu (entrada gratuïta sempre) ubicat a la Factoria Cultural Coma-Cros.

-       Val per un descens per a 2 persones amb Kayak del Ter entre Colomers i Verges (caiac doble). Serà vàlid fins el 31 d’agost de 2021.

El carnet de la Ruta del Ter es pot trobar en el fulletó de la Ruta del Ter (disponible en oficines de turisme del llarg del traçat i establiments col·laboradors) o també te’l pots descarregar a Internet, aquí (a la página web, www.rutadelter.cat, podràs consultar les bases del sorteig i el funcionament del carnet).