Un moment de la sessió
21/12/2020

Des del Consorci del Ter es va seguir el 17 de desembre i de forma telemàtica la presentació del Pla d'Accions i Objectius 2021 del Patronat de Turisme Costa Brava Girona on es van exposar les principals línies d'actuació que s'impulsaran l'any que ve. En el transcurs de l'acte van intervenir el president de la Diputació de Girona i el Patronat de Turisme, Miquel Noguer; el vicepresident primer del Patronat de Turisme, Jaume Dulsat; el vicepresident segon del Patronat de Turisme, Jordi Masquef; i el director del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Norbert Bes. 

En el transcurs de la sessió es va fer balanç del 2020, on el turisme ha estat un dels grans afectats per la pandèmia de la Covid 19. De cara al 2021 es volen impulsar les marques Costa Brava i Pirineu de Girona. També es va explicar que s'ha dissenyat un pla ambiciós i flexible per ajudar al sector en tot el que es pugui. Entre altres, es preveuen tres campanyes publicitàries en diferents mercats (estatal -espanyol i català-, francès i internacional, en funció de l'evolució de la pandèmia). També es llançarà una nova web de cicloturisme. El Pla es pot consultar aquí

Des del Consorci del Ter es forma part del Club Natura i Turisme Actiu de Patronat de Turisme Costa Brava Girona amb la Ruta del Ter.