Intervenció del director del Patronat de Turisme Costa Brava Girona via streaming
26/11/2020

L'objectiu era interactuar i crear sinèrgies amb els diferents associats dels clubs de producte

El 24 de novembre des del Consorci del Ter vam prendre part en la jornada interclubs organitzada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona per interactuar i crear sinèrgies amb els diferents associats dels clubs del producte. El Consorci del Ter forma part del Club de Producte "Natura i Turisme Actiu" com a organisme impulsor i gestor de la Ruta del Ter. En la trobada hi van participar 140 entitats i empreses turístiques gironines de diversos sectors amb un programa que va incloure presentacions en streaming, sessions pràctiques en grup a través de la plataforma Zoom, qüestionaris interactius mitjançant l'aplicació Mentimeter i una agenda de reunions personalitzades amb videoconferència entre professionals participants a la sessió. La inauguració de la jornada va anar a càrrec del president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, i també es va comptar amb la intervenció del director del Patronat de Turisme, Norbert Bes, que va explicar els eixos estratègics de cara al 2021.