Imatge adhesiu identificador als establiments segelladors del Carnet de la Ruta
21/07/2020

El proper sorteig serà el 22 de juliol del 2021

El 15 de juliol amb el número de l'ONCE es va sortejar un pack d'activitats al riu Ter, gentilesa dels establiments col·laboradors, entre les persones que havien segellat el carnet de la Ruta del Ter. En aquesta ocasió, el guanyador ha estat José Manuel Portero de Barcelona que havia fet el recorregut en bicicleta a finals de juny. El pack guanyador inclou:

- Dos menús de migdia, de dilluns a divendres, al restaurant Duc de l'Obac de Bonmatí.

- Un passeig en caiac per a dues persones a les ribes del Ter de Girona amb Caiac i Natura de Porqueres.

- Dues entrades al Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí.

El carnet de la Ruta del Ter es pot trobar en el fulletó de la Ruta o es pot descarregar a la pàgina web de la Ruta del Ter, aquí (també hi podràs consultar les bases del sorteig i el funcionament del carnet). El nou sorteig serà el 22 de juliol de l'any que ve.