Portada fulletó Ruta del Ter
15/07/2020

Aquest juliol s'ha acabat d'imprimir el nou fulletó de la Ruta del Ter que es podrà trobar en establiments col·laboradors i oficines de turisme. S'ha fet una tirada de 20.000 exemplars i té unes dimensions obert de 89x55 centímetres. El cost del disseny l'ha assumit el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i la impressió s'ha pagat a través del projecte "Turisme Transfronterer Fluvial i Sostenible - Têt, Ter, Fluvià i Segre (TTFS)" del programa INTERREG V A Espanya-França-Andorra POCTEFA 2014-2020.

El fulletó, que inclou diferents idiomes (català, castellà, anglès i francès) conté el mapa de la Ruta del Ter amb el traçat tant a peu com en bicicleta, informació de servei, així com el carnet de la Ruta del Ter que es pot segellar en diferents establiments; una vegada omplert es pot enviar al Consorci del Ter i rebre un diploma que acredita haver realitzat la Ruta del Ter i entrar en el sorteig de diferents premis. A més, en el desplegable, s'hi destaquen 40 elements que es poden visitar si es fa el recorregut tant de patrimoni natural com cultural, i tots ells vinculats a l'àmbit fluvial.