El nou cartell de Tavertet
02/07/2020

Aquest juny el Consorci del Ter ha instal·lat una cartell al terme municipal de Tavertet que marca el camí a seguir per enllaçar amb la Ruta del Ter a la presa de Sau, en el vessant senderista. Té unes dimensions de 900x900 mm i segueix la tipologia de cartells de la Ruta del Ter. El disseny, impressió, subministrament i instal·lació de la nova cartellera ha comptat amb finançament de la Diputació de Barcelona. 

L'enllaç amb la Ruta del Ter es realitza a través del Camí de les Gotes, seguint el sender de gran recorregut GR2. Cal seguir les traces blanques i vermelles. El camí és de bon fer; tot i que hi ha trams pedregosos, n'hi ha d'altres que conserven l'antic empedrat. El recorregut permet observar els estrats que conformen la plataforma calcària de Tavertet.