Renovació cartelleres a Anglès
26/05/2020

L'any passat s'havia realitzat el nou disseny i maquetació gràcies a la col·laboració d'ATL

Aquest mes s'han acabat de renovar les cartelleres d'informació de la Ruta del Ter instal·lades en diferents municipis per on passa el traçat després que el Consell de Govern del Consorci del Ter del 4 de març adjudiqués els treballs a l'empresa Chaper SL. Els treballs han consistit en la substitució de la impressió actual, el sanejament i la col·locació de la nova impressió al refugi d'Ulldeter, Setcases, Vilallonga de Ter, Llanars, Camprodon, Sant Pau de Segúries, Sant Joan de les Abadesses, Ripoll, les Llosses, Orís, Sant Vicenç de Torelló, les Masies de Voltregà, Manlleu, Roda de Ter, El Pasteral (Amer/la Cellera de Ter), Anglès, Salt, Girona, Sant Julià de Ramis, Sarrià de Ter, Cervià de Ter, Sant Jordi Desvalls, Flaçà, Colomers, Jafre, Foixà, Verges i la Tallada d'Empordà; així com la instal·lació de tres cartells nous amb estructura a Vilanova de Sau, Bescanó i Ullà. 

La renovació de les cartelleres d'Osona compta amb finançament de la Diputació de Barcelona i les de les comarques de Girona amb finançament de la Diputació de Girona.

A finals del 2019 el Consorci del Ter havia contractat el disseny i impressió de les noves cartelleres d'informació que, col·locades per primera vegada el 2008, s'havien deteriorat amb el pas dels anys i les inclemències meteorològiques. El finançament, en aquesta ocasió, va ser gràcies al conveni de col·laboració amb l'empresa pública Ens d'Abastament d'Aigua Ter-Llobregat (ATL).