Sortida de la Ter Bike Experience des de Setcases
16/04/2020

La prova no competitiva pel traçat de la Ruta del Ter s'ajorna pel COVID-19 i tindrà lloc el 19 de setembre

Des de l'organització de la Ter Bike Experience, el Club Open Natura i Tracks Tour, i que compten amb el suport del Consorci del Ter, han decidit ajornar la celebració de la vuitena edició al 19 de setembre després de valorar la situació actual i veient que no està clar que es puguin realitzar activitats esportives aquest juny. En principi, la prova no competitiva havia de tenir lloc el 6 de juny. Pel Consorci, la Ter Bike Experience suposa una promoció de la Ruta del Ter. La marxa ciclista de resistència transcorre el curs del riu Ter, seguint el traçat de la Ruta del Ter, en un sol dia, des del naixement, a Setcases, fins a la desembocadura, a Torroella de Montgrí-l’Estartit. La prova, de 205 quilòmetres, és un repte de superació i companyonia.

El Club Open Natura ofereix diferents alternatives als inscrits:

1) Tots els inscrits queden automàticament inscrits per al 19 de setembre, per això no cal fer cap gestió (amb totes les opcions sol·licitades a la inscripció).

2) Traspassar la inscripció sense cost per a l'edició 2021 amb el benefici d'assegurar-se la plaça i fer-ho al preu pagat el 2020. Per aquesta opció s'ha d’enviar un mail per fer el canvi.

3) Traspassar la plaça a un familiar o amic. Per aquesta opció s'ha d’enviar un mail per fer el canvi.

4) Devolució de la totalitat de l'import pagat . Es faria al mateix compte de la targeta que s'ha fet la inscripció. El dia màxim per sol·licitar la devolució és el 30 d'abril.

Podeu trobar més informació a la web de la prova no competitiva: https://www.terbikeexperience.com/