Sortida de la Ter Bike Experience des de Setcases
19/12/2019

L'organisme i el Club Open Natura han firmat un conveni per un màxim de quatre anys

El Consorci del Ter i el Club Open Natura han signat un conveni pel qual el Consorci continuarà col·laborant econòmicament en la realització de la marxa ciclista popular pel traçat de la Ruta del Ter "Ter Bike Experience". El Consorci aportarà al Club Open Natura 3.000 euros anuals en concepte de subvenció i l'acord tindrà una durada màxima de quatre anys. Pel Consorci del Ter, la celebració de la "Ter Bike Experience" és òptima per fomentar i promocionar la Ruta del Ter. El 2020 la prova no competitiva tindrà lloc el 6 de juny i serà la vuitena edició. La marxa ciclista de resistència transcorre al llarg de la llera del riu Ter en un sol dia, des del seu naixement, a Setcases, fins a la desembocadura, a Torroella de Montgrí-l’Estartit. La prova, de 205 quilòmetres, és un repte de superació i companyonia.