Cartell de Sant Quirze de Besora
18/12/2019

El darrer Consell de Govern va aprovar la contractació del disseny i impressió gràcies al suport de l'Ens d'Abastament d'Aigua Ter-Llobregat

El Consell de Govern del passat 14 de novembre va aprovar la contractació a l'empresa Chaper SL de la maquetació i impressió d'un total de 36 cartells instal·lats al llarg de la Ruta del Ter per un import de 8.198,86 euros, IVA inclòs. Aquests, instal·lats el 2008, s'havien deteriorat amb el pas dels anys. La maquetació i impressió ha comptat amb el suport de l'Ens d'Abastament d'Aigua Ter-Llobregat (ATL) a través d'un conveni de col·laboració entre l'empresa pública i el Consorci del Ter. El material s'ha dissenyat en base al manual de senyalització de la Ruta del Ter i dels seus afluents. 

La previsió és que els nous dissenys es puguin instal·lar al llarg del 2020. De moment, però, se n'han pogut canviar físicament tres, d'Osona, a través d'una subvenció de la Diputació de Barcelona.