Carnet Ruta del Ter, descarregable
21/10/2019

El Consorci del Ter ha posat en marxa una nova edició del sorteig del carnet de la Ruta del Ter que permet guanyar un pack d'activitats al riu Ter entre tots els carnets rebuts i segellats correctament. El sorteig tindrà lloc el 15 de juliol de 2020 i és possible gràcies als establiments col·laboradors. 

El pack d'aquesta edició inclou:

- Dos menús de migdia, de dilluns a divendres, al restaurant Duc de l'Obac de Bonmatí.

- Un passeig en caiac per a dues persones a les ribes del Ter de Girona amb Caiac i Natura de Porqueres.

- Dues entrades al Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí.

El carnet de la Ruta del Ter el pots trobar en el fulletó de la Ruta del Ter o te'l pots descarregar a Internet, aquí (a la pàgina web, www.rutadelter.cat, també hi podràs consultar les bases del sorteig i el funcionament del carnet).