Imatge adhesiu identificador als establiments segelladors del Carnet de la Ruta
18/07/2019

El proper sorteig serà el 15 de juliol del 2020

El 17 de juliol amb el número de l'ONCE es va sortejar un pack d'activitats al riu Ter, gentilesa dels establiments col·laboradors, entre les persones que havien segellat el carnet de la Ruta del Ter. En aquesta ocasió, el guanyador ha estat Joan Fitó Mas de Manresa que havia fet el recorregut en bicicleta aquest abril. El pack d'activitats inclou:

- Una pujada per a dues persones en el telecadira de Vallter 2000, a Setcases, per a l'estiu del 2019.

- Una activitat per a dues persones dins “Els diumenges a la vora del Ter” del Museu del Ter de Manlleu. Primer diumenge de mes: Visita a la colònia Rusiñol. Segon diumenge de mes: Observació d’ocells de riu. Tercer diumenge de mes: Visita a la colònia tèxtil de Borgonyà. Quart diumenge de mes: Investiguem l’estat de salut del riu Ter.

- Excursió, per una persona, d'una hora i 20 minuts a cavall, amb tram de platja, pel Parc Natural del Montgrí, Illes Medes i Baix Ter d'Hípica Mas Paguina, l'Estartit.

- Una sortida d'snorkeling a l'hotel & Diving les Illes per la temporada 2019, l'Estartit.

El carnet de la Ruta del Ter es pot trobar en el fulletó de la Ruta o es pot descarregar a la pàgina web de la Ruta del Ter, aquí (també hi podràs consultar les bases del sorteig i el funcionament del carnet). El nou sorteig serà el 15 de juliol de l'any que ve.