Sortida de la Ter Bike Experience des de Setcases
12/06/2019

La prova, no competitiva, va tenir lloc el 8 de juny

El dissabte 8 de juny va tenir lloc per setè any la marxa ciclista de resistència que segueix el curs del riu Ter, la “Ter Bike Experience”. Els 350 inscrits van recórrer els aproximadament 200 quilòmetres que separen el naixement del riu, a Setcases, fins a la desembocadura, a Torroella de Montgrí-l’Estartit, en un sol dia. Van seguir el traçat de la Ruta del Ter, recorregut creat i gestionat pel Consorci del Ter, que també és l’ens que promou aquest repte esportiu de superació i companyonia.

Els participants van sortir de Setcases a les 7 del matí i van arribar a partir de la tarda al càmping Castell Montgrí. La prova comptava amb un desnivell descendent de 2.497 metres i un d’ascendent de 1.147 metres.

Comentar que en aquesta edició, igual que les anteriors, hi havia una ruta de nivell mitjà, amb sortida a Manlleu. Aquesta va arrencar a 2/4 de 10 del matí i va finalitzar també al càmping Castell Montgrí. Van ser 126 quilòmetres, amb un desnivell descendent de 980 metres i un d’ascendent de 539 metres.

Com a novetat hi va haver una tercera sortida, des de Girona, a les 12 del matí. El recorregut constava de 54 quilòmetres.

La prova, que va comptar amb el suport de la Diputació de Girona, la Diputació de Barcelona, la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat, el Consorci del Ter i la Federació Catalana de Ciclisme, entre altres, està organitzada per Open Natura i Tour Tracks.