Estat actual de la barana del pont que s'ha de reparar
05/03/2019

El recorregut dona servei a la Ruta del Ter

El Consell de Govern del Consorci del Ter del 28 de febrer va aprovar la contractació de la reparació de la barana del pont que travessa el Ter a la central d'en Botei o de l'Escala al terme municipal de Ripoll que va quedar malmesa en les riuades del passat mes d'octubre. L'obra l'executarà la Fundació MAP per un import de 5.989,50 euros, IVA inclòs. En concret, es repararà la barana del costat dret del pont que travessa el riu Ter des de la Central Hidroelèctrica a l'altra riba. Els treballs inclouen la substitució d'un tram de 41 metres líneals de barana amb la mateixa tipologia i materials que l'actual; també es repassarà la resta de barana del costat dret i es pintarà tota. La barana del costat esquerre no va quedar afectada per l'aiguat.  

El pont, de titularitat privada és utilitzat per la Ruta del Ter per a travesar el riu entre Terradelles i La Cúbia i pel qual es va subscriure un conveni amb la propietat el 2015.