Sortida de la Ter Bike Experience, edició 2018, des de Setcases
08/02/2019

La prova ciclista pel traçat de la Ruta del Ter comptarà amb 500 participants

Open Natura i Tracks Tour organitzen una nova edició de la Ter Bike Experience que arriba a la setena edició i compta amb la col·laboració del Consorci del Ter. La marxa cicloturística de resistència serà el 8 de juny, i tindrà, com a novetat, una sortida des de Girona. Les inscripcions estan obertes des del novembre i ja hi ha 270 inscrits. La prova tindrà un màxim de 500 participants, 150 més que l’any passat.

La marxa ciclista de resistència transcorre al llarg de la llera del riu Ter en un sol dia, seguint el traçat de la Ruta del Ter, des del seu naixement, a Setcases, fins a la desembocadura, a Torroella de Montgrí-l’Estartit. La prova, de 205 quilòmetres, és un repte de superació i companyonia. El participants sortiran de Setcases a les 7 del matí. L’organització preveu un temps de 14 hores de mitjana per fer el recorregut i arribar a l’Estartit, concretament al càmping Castell Montgrí. La prova compta amb un desnivell descendent de 2.497 metres i un d’ascendent de 1.147 metres.

En aquesta edició, igual que les anteriors, es comptarà amb una ruta de nivell mitjà, amb sortida a Manlleu. Aquesta arrencarà a 2/4 de 10 del matí i finalitzarà també al càmping Castell Montgrí. Seran 126 quilòmetres, amb un desnivell descendent de 980 metres i un d’ascendent de 539 metres. Es calcula que aquest recorregut es pot fer en unes 8 hores de mitjana.

Enguany, com a novetat, hi haurà una sortida des de Girona, de 60 quilòmetres i el punt d’arribada serà el mateix que en la resta de sortides.

Les inscripcions es poden realitzar a través de la pàgina web de la prova: http://www.terbikeexperience.com.

La prova compta amb el suport de la Diputació de Girona, la Diputació de Barcelona, la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat, el Consorci del Ter i la Federació Catalana de Ciclisme, entre altres.