Resultat final de l'obra
18/01/2019

Aquest hivern s’han donat per finalitzats els treballs de millora de la Ruta del Ter al seu pas per la riera de la Farga a Cervià de Ter. En concret, s’ha construït una passera per enllaçar les dues ribes. Aquesta riera generalment té poc cabal, però en algunes ocasions porta aigua i dificulta el pas dels usuaris de la Ruta del Ter, tant senderistes com ciclistes. El Consorci del Ter ha finançat l’obra, de 7.000 euros, a través de la Fundació AGBAR i els serveis tècnics de l’Ajuntament de Cervià de Ter es van encarregar de la redacció del projecte. L’obra també ha comptat amb el permís del propietari del terreny. En els propers deu anys, el Consorci s’encarregarà de mantenir la senyalització de la Ruta del Ter en aquest àmbit, mentre que l’Ajuntament de Cervià de Ter farà el manteniment del tram. També s’aprofitarà l’obra per reforçar la senyalització al tram entre Medinyà i Cervià de Ter, consolidant el camí existent com a traçat definitiu de la Ruta del Ter al seu per pas aquests municipis.