Sortida de la Ter Bike Experience, edició 2018, des de Setcases
16/11/2018

La marxa cicloturística de resistència serà el 8 de juny i tindrà, com a novetat, una sortida des de Girona

Des d'aquest 16 de novembre estan obertes les inscripcions per la VII edició de la Ter Bike Experience, una marxa ciclista de resistència que transcorre al llarg de la llera del riu Ter en un sol dia, seguint el traçat de la Ruta del Ter, des del seu naixement, a Setcases, fins a la desembocadura, a Torroella de Montgrí-l'Estartit. La prova, de 205 quilòmetres, és un repte de superació i companyonia. La Ter Bike Experience també compta amb dues sortides més; una des de Manlleu, de 126 quilòmetres, i una altra des de Girona, com a novetat, de 60 quilòmetres. L'arribada serà al Càmping Castell Montgrí.

La Ter Bike Experience està promoguda pel Consorci del Ter i organitzada per Open Natura i Tracks Tour. 

Les inscripcions es poden fer aquí.