Carnet Ruta del Ter, descarregable
31/10/2018

El Consorci del Ter ha posat en marxa una nova edició del sorteig del carnet de la Ruta del Ter que permet guanyar un pack d'una estada al riu Ter entre tots els carnets rebuts i segellats correctament. Aquest sorteig tindrà lloc el proper 17 de juliol de 2019 i és possible gràcies als establiments col·laboradors. El pack d'aquesta edició inclou:

- Una pujada per a dues persones en el telecadira de Vallter 2000, a Setcases, per a l'estiu del 2019.

- Una activitat per a dues persones dins “Els diumenges a la vora del Ter” del Museu del Ter de Manlleu. Primer diumenge de mes: Visita a la colònia Rusiñol. Segon diumenge de mes: Observació d’ocells de riu. Tercer diumenge de mes: Visita a la colònia tèxtil de Borgonyà. Quart diumenge de mes: Investiguem l’estat de salut del riu Ter.

- Excursió, per una persona, d'una hora i 20 minuts a cavall, amb tram de platja, pel Parc Natural del Montgrí, Illes Medes i Baix Ter d'Hípica Mas Paguina, l'Estartit.

- Una sortida d'snorkeling a l'hotel & Diving les Illes per la temporada 2019, l'Estartit.

El carnet de la Ruta del Ter es pot trobar en el fulletó de la Ruta, la guia turística de la Ruta del Ter o el pots decarregar a Internet, aquí (també hi podràs consultar les bases del sorteig i el funcionament del carnet).