Pack del sorteig de la Ruta del Ter, juliol 2018
20/07/2018

El proper sorteig serà el 17 de juliol del 2019

El 18 de juliol amb el número de l'ONCE es va sortejar el pack d'una estada, activitat i obsequi, entre les persones que havien segellat el carnet de la Ruta del Ter. En aquesta ocasió, el guanyador ha estat Juan José Romero de Granollers. El pack del sorteig és possible gràcies als establiments col·laboradors. En aquesta ocasió incloïa:

- Una nit d'allotjament, dormir i esmorzar per a dues persones, a l'Hotel Medes II, de l'Estartit.

- Una sortida amb caiac per a dues persones, gentilesa de Medaqua, de l'Estartit.

- Un maillot de cicloturisme, entregat per Cicloturisme, agència de viatges.

El carnet de la Ruta del Ter es pot trobar en el fulletó de la Ruta o es pot descarregar a la pàgina web de la Ruta del Ter, aquí (també hi podràs consultar les bases del sorteig i el funcionament del carnet). El nou sorteig serà el 17 de juliol de l'any que ve.