Sortida des de l'estació de Vallter 2000, Setcases
06/07/2018

Els alcaldes i les alcaldesses han portat aigua de forma simbòlica amb un càntir seguint el curs del riu entre Ulldeter i la Gola del Ter

Els dies 3, 4 i 5 de juliol, una setantena de representants municipals entre alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores dels diferents municipis adherits al Consorci del Ter van recórrer amb bicicleta els més de 200 quilòmetres de la Ruta del Ter; el traçat impulsat i gestionat per l’ens supramunicipal que segueix el curs del riu Ter des del naixement a Ulldeter (Setcases) fins a la desembocadura a la Gola del Ter (Torroella de Montgrí-l’Estartit). Aquest acte s’emmarca en els actes de celebració del 20è aniversari del Consorci del Ter. L’organisme es va constituir l’any 1998.

La sortida va ser el dia 3 de juliol a les 8 del matí des de l’estació d’esquí i muntanya Vallter 2000 i l’arribada el dia 5 de juliol a les 6 de la tarda. A la Gola es va abocar l’aigua recollida a Ulldeter a la mar Mediterrània.

Diversos alcaldes i alcaldesses, així com els representants municipals han recorregut el tram més pròxim al seu municipi, i d’aquesta manera també han donat a conèixer la Ruta del Ter entre els habitants dels seus pobles, viles i ciutats.  

Totes les fotografies de les trobades amb els representants municipals es poden veure al Facebook de la Ruta del Ter, aquí.