Sortida de la Ter Bike Experience 2017 des de Manlleu
15/12/2017

La marxa cicloturística de resistència serà el 16 de juny i està limitada a 300 bikers

Des del 15 de desembre estan obertes les inscripcions per la VI edició de la Ter Bike Experience, una marxa cicilista de resistència que transcorre al llarg de la llera del riu Ter en un sol dia, seguint el traçat de la Ruta del Ter, des del seu naixement, a Setcases, fins a la desembocadura, a Torroella de Montgrí-l'Estartit. La prova és un repte esportiu de superació i companyonia. Els últims anys hi ha hagut dues sortides, una des de Setcases de 205 quilòmetres i l'altra des de Manlleu, de 126 quilòmetres. Aquestes es mantenen, però se n'afegeix una de més curta, des de Susqueda, de 87 quilòmetres, que es fa coincidint amb els 50 anys de la presa de Susqueda.

La Ter Bike Experience està promoguda pel Consorci del Ter i organtizada per Open Natura i Sherpa Tour Trakcs. 

Les inscripcions es poden fer des d'aquí (www.terbikeexperience.com).