Imatge del pack del sorteig
20/07/2017

El 19 de juliol amb el número de l'ONCE es va sortejar el pack d'una estada, activitat i obsequi, entre les persones que havien completat el carnet de la Ruta del Ter. En aquesta ocasió, la guanyadora ha estat Jenny Triviño de Banyoles. El pack del sorteig és possible gràcies als establiments col·laboradors. En aquesta ocasió incloïa:

- Una nit en habitació doble estàndard, règim d'allotjament i esmorzar, en temporada baixa a l'Hotel La Coma de Setcases. Fins el 22/12/2017.

- Dues entrades al Palau de l'Abadia, gentilesa de l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses.

- Un "pack actiu" de l'Ajuntament de Girona que inclou: motxilla, buff i cantimplora.

El carnet de la Ruta del Ter es pot trobar en el fulletó de la Ruta o es pot descarregar a la pàgina web de la Ruta del Ter, aquí (també hi podràs consultar les bases del sorteig i el funcionament del carnet).