El nou camí del Llagonet amb la font recuperada
19/07/2017

El Consorci del Ter ha aportat 6.000 euros per a l'execució procedents d'un conveni amb ATLL Concessionària de la Generalitat de Catalunya, S.A.

El 18 de juliol va tenir lloc la inauguració del camí del Llagonet a Ripoll que permet unir la ruta del Ferro i el Carbó amb el passeig del Mestre Guich i el Passeig del Ter sense haver de canviar de riba. Aquest camí donarà servei a la Ruta del Ter que gestiona el Consorci del Ter. Les obres han tingut un cost de 18.000 euros, dels quals el Consorci n'ha aportat 6.000 a través d'ATLL Concessionària de la Generalitat de Catalunya, S.A. A més del camí també s'ha recuperat la font del mateix nom, del Llagonet. El nou tram fa aproximadament un quilòmetre de llargada. Les obres les ha executat l'Ajuntament de Ripoll. 

En la inauguració hi van ser presents l'alcalde de Ripoll, Jordi Munell, el regidor i vocal del Consell de Govern del Consorci del Ter, Joaquim Colomer i el director del Consorci del Ter, Ponç Feliu, entre altres.