Zona on es farà l'actuació
12/07/2017

El 6 de juliol el Consell de Govern del Consorci del Ter va adjudicar a la Fundació MAP per 4.992,13 euros (IVA inclòs) l'actuació de millora de la Ruta del Ter als entorns del pont del Carbur i pont de Can Peric al terme municipal de Camprodon. L'objectiu és millorar la seguretat dels usuaris, evitant que el traçat hagi de creuar la carretera C-38 entre Camprodon i Sant Pau de Segúries. L'actuació contempla obrir un camí de nou traç d'uns 80 metres de longitud amb un pendent no superior al 8-10% i una amplada útil constant d'1,2 metres. Aquest nou vial permetrà la connexió entre la pista forestal formigonada i un camí que hi ha 10 metres més amunt i que coincideix fins al nucli urbà de Sant Pau de Segúries. El podran utilitzar tant senderistes com ciclistes. També es preveu senyalitzar adequadament el tram, així com desbrossar i eliminar restes vegetals a la zona afectada.