Imatge del Carnet de la Ruta del Ter en format digital
19/06/2017

El proper sorteig d'una estada i activitats al riu Ter serà el 19 de juliol

Si aconsegueixes segellar correctament el carnet de la Ruta del Ter abans del 19 de juliol de 2017 i enviar-lo a (Necessites javascript per veure aquest correu-e), entraràs en el sorteig d'un pack d'una estada, activitat i obsequi. El pack del sorteig és possibles gràcies als establiments col·laboradors. Aquest estiu inclou:

- Una nit en habitació doble estàndard, règim d'allotjament i esmorzar, en temporada baixa a l'Hotel La Coma de Setcases. Fins el 22/12/2017.

- Dues entrades al Palau de l'Abadia, gentilesa de l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses.

- Un "pack actiu" de l'Ajuntament de Girona que inclou: motxilla, buff i cantimplora.

El carnet de la Ruta del Ter el pots trobar en el fulletó de la Ruta o es pot descarregar a la pàgina web de la Ruta del Ter, aquí (també hi podràs consultar les bases del sorteig i el funcionament del carnet).

Animeu-vos!