El president del Consorci del Ter, Sr. Joaquim Roca, i el president del Consell Comarcal del Baix Empordà, Sr. Joan Català
10/02/2017

Les dues entitats han signat recentment un conveni

El Consorci del Ter i el Consell Comarcal del Baix Empordà van signar un conveni de col·laboració amb l’objectiu de coordinar actuacions conjuntes en el tram de la Ruta del Ter que transcorre pels municipis del Baix Empordà. Aquesta col·laboració inclou, entre d’altres, actuacions com la revisió de la senyalització de la ruta i la comunicació d’incidències per part de la brigada de turisme actiu del consell comarcal. L’ens comarcal també incorporarà tota la Ruta del Ter a la xarxa de cicloturisme actual i ampliarà la difusió dels recursos turístics vinculats a la ruta i al riu a través de les actuacions que porta a terme la Comissió Turística. Per la seva part, el Consorci inclourà la xarxa de cicloturisme en els canals de comunicació de la Ruta de Ter com una infraestructura complementària a la ruta per descobrir el Baix Empordà. També coordinarà amb el Consell Comarcal l’execució d’actuacions de millora de la infraestructura en els diferents trams de la ruta al pas per la comarca. Ambdues entitats podran col·laborar en accions de difusió i de posada en valor del Ter com a recurs turístic. En el Baix Empordà els municipis que formen part del Consorci del Ter són Colomers, Jafre, Verges, La Tallada d’Empordà, Ullà, Torroella de Montgrí – L’Estartit, Gualta, Serra de Daró, Fontanilles, Ultramort i Foixà.