Presentació del festival a l'Ajuntament de Girona. Fotografia: Twitter Sea Otter Europe, Costa Brava-Girona
27/10/2016

El gerent del Consorci del Ter, Ponç Feliu, va ser present el dia 26 de novembre a la roda de premsa de presentació de la "SEA OTTER COSTA BRAVA GIRONA", un esdeveniment de ciclisme que tindrà lloc a Girona els dies 2, 3 i 4 de juny de l'any que ve. Aquesta va tenir lloc a la Sala Miquel Diumé de l'Ajuntament de Girona. És la primera vegada que desembarca a Europa el que és considerat un dels festivals de ciclisme més importants del món, la "Sea Otter Classic", que des de fa 25 anys se celebra a Laguna Seca, California. 

La cita esportiva es desenvoluparà a Girona i en concret al pavelló de Girona-Fontajau i els seus voltants, on està prevista la fira de mostres amb la presència de les millors marques del sector i indústria del ciclisme repartits en 50.000 metres quadrats.