La Ruta, al seu pas pel Baix Empordà
28/09/2016

Aquesta tardor els presidents del Consorci del Ter, Sr. Joaquim Roca, i del Consell Comarcal del Baix Empordà, Sr. Joan Català, han signat un conveni de col·laboració pel manteniment de la Ruta del Ter al seu pas per la comarca. En concret, el Consell Comarcal assumirà el manteniment del traçat entre Colomers i Torroella de Montgrí-l'Estartit, tal com ja ho realitza amb la resta de xarxa cicloturista i de BTT del Baix Empordà, amb la finalitat de facilitar-ne el seu ús públic i permetre'n una utilització com a espai de connexió entre diferents municipis, a més dels usos de passeig, de lleure i de gaudi i, sobretot per a un ús recreatiu, lúdic i turístic. Des del Consell Comarcal es desbrossarà el camí per ambdós marges, dret i esquerre, i es matindrà la senyalització si aquesta es deteriora o malmet. 

La Ruta del Ter passa per onze municipis del Baix Empordà (Colomers, Jafre, Verges, La Tallada d'Empordà, Ullà, Gualta, Serra de Daró, Fontanilles, Ultramort, Foixà i Torroella de Montgrí-l'Estartit).