Grup de ciclistes per la Ruta del Ter
13/09/2016

La Ruta del Ter, creada i gestionada pel Consorci del Ter, ha quedat finalista dels Guardons de Turisme de Catalunya 2016 del Departament d'Empresa i Coneixement, en la categoria de Turisme Responsable. El Consorci, tot i no rebre físicament un guardó -en no ser guanyador-, en el transcurs de la Nit del Turisme, se'l mencionarà com a finalista i sortirà en les diferents comunicacions que es portin a terme. El lliurament dels guardons tindrà lloc el 27 de setembre.  

A més de la categoria de Turisme Responsable, els guardons tenen altres categories, la de millor experiència turística, la de millor projecte de coneixement i a la recerca aplicada al sector turístic i la d'innovació. A més, es pot optar a dos tipus de premis. D'una banda, la Medalla de Turisme de Catalunya per a la persona física que ha impulsat la promoció del turisme o bé que amb la seva exemplaritat professional ha contribuït als interessos turístics de Catalunya i al posicionament internacional de la destinació. I d'altra banda, el Diploma Turístic de Catalunya per a la institució, la corporació, l'entitat o l'establiment que hagi destacat per la seva activitat a favor del foment del turisme a Catalunya i a la seva internacionalització. Els guardons són a títol honorífic i no comporten cap dotació econòmica.