02/07/2014

Uns 150 ciclistes participaran el dissabte 5 de juliol en la segona edició de la prova de bicicleta de muntanya El Repte del Ter, que transcorre al llarg de la llera del riu Ter des del naixement a Setcases  fins a la desembocadura a Torroella de Montgrí-l'Estartit. El recorregut, que és de 205 km, segueix la Ruta del Ter i comparteix itinerari amb les Vies Verdes en alguns trams. La prova es va presentar aquest dilluns 30 de juny a la Diputació de Girona amb la presència de Xavier Soy, vicepresident de l'ens; Jordi Munell, president del Consorci del Ter, i Marc Palol, representant de l’empresa organitzadora Consultoria d’Organitzacions Esportives SCP.

La prova es presenta en dues modalitats. D'una banda, El Repte, de 205 quilòmetres, que surt a les set del matí de Setcases i té 3.613 metres de desnivell descendent i 1.602 metres de desnivell ascendent, i de l'altra, Pels Mortals-Baix Ter, que comparteix itinerari amb El Repte en el seu últim tram, des de Sarrià de Ter, i consta de 48 quilòmetres. L'arribada d’ambudes proves és al càmping Les Medes, a Torroella de Montgrí-L'Estartit.

Les inscripcions estan tancades i els preu han oscil·lat entre els 25 euros per Pels Mortals-Baix Ter sense maillot i els 55 euros de El Repte amb maillot inclòs. La prova està organitzada pel la Consultoria d’Organitzacions Esportives SCP i SherpaTour Tracks, i compta amb el suport del Consorci del Ter, la Diputació de Girona, la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat, i la Federació Catalana de Ciclisme, entre d’altres.