30/04/2014

El proper 5 de juliol tindrà lloc la segona edició de "El repte del Ter", la bicitrailter, que enllaçarà els Pirineus amb la Costa Brava seguint la Ruta del Ter promoguda pel Consorci del Ter. Els organitzadors, la Consultoria d'Organitzacions Esportives-Esportiva Innovadors CoEsport i Sherpatour Tracks, ja han obert les inscripcions, tant en la modalitat del repte -es proposa realitzar tot el recorregut de 200 quilòmetres- com en la modalitat pels mortals -es proposta realitzar una part del recorregut, la final, més planera, de 48 quilòmetres-. 

La sortida del repte serà a les 7 del matí des del municipi de Setcases i la modalitat pels mortals a les 12 del migdia des de Sarrià de Ter. En les dues, l'arribada serà al Càmping Les Medes de Torroella de Montgrí-l'Estartit. 

Tota la informació la podeu trobar a la pàgina web  www.bicitrailter.cat  (també hi podreu fer la inscripció), així com al Facebook https://www.facebook.com/elreptedelter i al Twitter https://twitter.com/ElReptedelTer.