14/04/2014

El Consorci del Ter està treballant en un projecte per a millorar la Ruta del Ter al seu pas per la riera de La Garriga, el darrer punt negre de l’actual traçat de la ruta, a través d’una passera de 28 metres que permetria superar amb seguretat i comoditat aquest punt conflictiu situat al municipi de Sant Julià de Ramis. A més, aquesta solució, permetria comunicar a peu i en bicicleta a dos nuclis del municipi ja que actualment no existeix cap via per a vianants que comuniqui el Pla de Baix i la zona de La Garriga (veïnat i zona de l’ajuntament). També és una de les poques sortides per a vianants des de Girona en aquesta direcció i que queda interrompuda en aquest punt.

La inversió total és de 24.000 euros i es finançarà amb aportacions de la Diputació de Girona, l’Ajuntament de Sant Julià de Ramis i el Consorci de les Vies Verdes de Girona. A més, l’Ajuntament de Sant Julià assumirà el manteniment d’aquest tram de la Ruta els propers cinc anys