Espai Empordà Natura, l´Estartit

ADREÇA: Carretera de Torroella a L´Estartit, km 5,2
POBLACIÓ: Torroella de Montgrí-L'Estartit
CODI POSTAL: 17258
TELÈFON: 972 751 006
E-MAIL: (Necessites javascript per veure aquest correu-e) 

L’Espai Empordà Natura, es troba dins del complex Jocs i s'hi pot accedir des de dins del Restaurant Alauda o bé des de l'exterior. Aquest Espai dona informació sobre el Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter, i també dels espais naturals del cap de Creus, els Aiguamolls de l'Empordà, les Salines-Bassegoda, l'Albera, les Gavarres i l'entorn dels rius Muga, Fluvià i Ter. 

A part dels espais naturals empordanesos, ofereix informació sobre els hàbitats del parc del Montgrí amb una exposició que detalla la flora i fauna dels diferents ecosistemes del parc. L'Espai es complementa amb una botiga on es poden adquirir productes ecològics o artesans –oli, melmelades, vins, cervesa, arròs o mel–, llibres de natura i de la Fundació Mascort o complements per als animals, com per exemple nius d'ocells i menjadores.

Durant l'hivern, l'Espai està obert els caps de setmana i festius entre les nou del matí i les sis de la tarda. Entre el mes de maig i l'11 de setembre, l'espai estarà obert cada dia des de les nou del matí a les nou del vespre. 

Als mesos d'estiu també lloguen bicicletes.