Museu de l´Aigua - Salt

ADREÇA: Carrer Sant Antoni, 1. Edifici Factoria Cultural Coma Cros
POBLACIÓ: Salt
CODI POSTAL: 17190
TELÈFON: 972 402 148
E-MAIL: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)
WEB: www.salt.cat

El Museu de l’Aigua de Salt està situat a la nau Kropotkin de la Factoria Cultural Coma Cros, indret clau per entendre la història recent de Salt.
 
El Museu vol donar a conèixer al visitant la importància de l’aigua, des de la seva composició química fins a l’actual recerca en altres planetes, passant pels diferents estats en què la podem trobar. A través d’un recorregut amè descobrim la importància de l’aigua per a la flora, la fauna, la natura i l’home, des de la creació de la vida a la Terra, fins a l’ús que n’ha fet la humanitat al llarg dels segles.
 
A més, aquest Museu il·lustra de manera educativa el fet diferencial que va fer que la població de Salt emergís al costat de la gran Girona gràcies a l’aprofitament dels recursos que li proporcionava l’aigua, concretament la sèquia Monar i el riu Ter, amb l’aparició d’una emergent agricultura i, més tard, la implantació de les fàbriques tèxtils i les centrals elèctriques.
 
Visiteu el Museu de l’Aigua de Salt i descobriu un dels principals i més valuosos recursos naturals de què disposa la humanitat: l’aigua!