27/01/2021

Es va organitzar en el marc de la Carta Europea de Turisme Sostenible per definir les prioritats a seguir i aconseguir recursos pel sector turístic

El 26 de gener la directora del Consorci del Ter, Teia Puigvert, va assistir al Fòrum de Turisme Sostenible del Ripollès, que es va fer en format telemàtic, per consensuar i prioritzar els eixos de treball en turisme al Ripollès. La finalitat és aconseguir recursos pel sector turístic. Es van exposar alguns dels projectes de desenvolupament turístic i socio-econòmic que actualment estan en marxa a la comarca i també es va parlar de la Fase II de la Carta Europea de Turisme Sostenible al Ripollès que inclou la distinció de les empreses en turisme sostenible. La trobada va ser organitzada per l'Agència de Desenvolupament del Ripollès, el Consell Comarcal del Ripollès i el Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser. Hi van participar nombrosos actors del sector públic i privat de la comarca.