13/11/2020

El 4 de novembre la tècnica de comunicació del Consorci del Ter, Lídia Traveria, va participar en el fòrum final de presentació dels resultats del taller de co-creació de la nova estratègia de turisme sostenible del Parc Natural del Montgrí, Illes Medes i Baix Ter i els seus municipis per a la renovació de la carta de Turisme Sostenible per al període 2021-2025. Es van presentar quatre propostes pilot, la creació d'una xarxa d'itineraris a partir d'un de general, promoure el coneixement del parc entre els habitants dels municipis que l'integren i els visitants, crear una proposta adreçada al públic infantil amb el nom de "Guardians del Parc" i l'adaptació dels circuits a qualsevol tipus de capacitat (multisensorial, mobilitat reduïda...), així com la reducció de l'empremta de carboni. L’objectiu general és arribar a ser el Parc més ecoeficient i accessible del Mediterrani.