19/10/2020

Els dies 8 i 15 d'octubre des del Consorci del Ter vam participar en dues taules de cicloturisme i senderisme, respectivament, organitzades pel Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona i que es van realitzar de forma telemàtica. En aquestes, adreçades als membres que treballen en aquests productes, es va realitzar una valoració de la temporada i la situació actual marcada per la pandèmia de la Covid 19, recollint les impressions per part de tothom. També es van comentar les accions portades a terme aquest 2020 pel Patronat i es van recollir propostes d'accions de cara a l'any que ve. 

El Consorci del Ter n'és membre com a ens gestor de la Ruta del Ter (www.rutadelter.cat). Un recorregut que enllaça el naixement i la desembocadura del riu amb bicicleta o a peu tot seguint el curs del riu Ter.